The smart Trick of verificare istoric auto That Nobody is Discussing

Aici gasesti galeria de imagini a masinii pe treatment o verifici. In cazuri exceptionale, cateva din imagini ar putea fi repetitive daca proprietarul masinii le-a distribuit pe mai multe web page-uri. Este un semnal de alarma daca masina s-a aflat la vanzare pentru o perioada indelungata.

Garanțiile fiscale sunt utilizate de administrația communityă pentru a aplica impozitele datorate, contribuțiile la asigurările sociale sau amenzile. De asemenea, împovărează mașina atunci când proprietatea este transferată unei persoane care nu are restanțe fiscale.

O situatie similara poate exista si in cazul oglinzilor, vezi daca oglinzile din dotare erau electrice, cu incalzire sau simple. Merita sa vezi si daca masina nu a avut dotari din fabrica precum "oglinzi electrice auxiliare" ori alte elemente care nu au fost incluse la momentul fabricatiei. Imagini din Arhiva cu Masina

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de 95%.

Citeste in continuare pentru a afla informatiile pe treatment orice conducator auto ar trebui sa le cunoasca:

Va rugam sa fiti informat ca acest web page utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul Internet la nevoile dvs.

Verificarea VIN este extrem de utila cand vrei sa afli mai multe despre istoricul unui vehicul inainte sa il achizitionezi. Poti afla daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a suferit daune majore, precum si daca a avut revizii periodice si kilometraj actual.

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule second hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Cât durează să verifici o mașină după seria de șasiu/numărul VIN? Puteți verifica o mașină după seria de șasiu în optimum câteva moment . Tot ce trebuie să experienceți este să introduceți seria de șasiu de seventeen caractere aici pe website-ul autoDNA.

Acest lucru te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa te protejezi de posibilele inselatorii in piata masinilor 2nd-hand.

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

Daca vrei sa afli informatii despre istoricul daunelor, verificarea istoricului auto sau sa vezi cati kilometri reali a parcurs un vehicul, aplicatia RAR este solutia perfecta. Datele obtinute prin aceasta aplicatie sunt verificate si actualizate in baza de day a Registrului Auto Roman.

Seria sasiului, cunoscuta si sub denumirea de numar de identificare al vehiculului (VIN – Auto Identification Variety), este un cod structure din 17 caractere alfanumerice treatment identifica in mod unic un autoturism.

Te-ai intrebat vreodata cat de importanta este verificarea kilometrajului unui autoturism next hand? Ei bine, sa stii ca acest component este essential in procesul de cumparare a unei masini SH.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The smart Trick of verificare istoric auto That Nobody is Discussing”

Leave a Reply

Gravatar